Промени в графика на класовете на живо

След проведена анкета установихме, че в по-голямата част от случаите предпочитаният начин за изпълнване на нашите тренировки е на запис. Имемнно за това, нашите усилия ще бъдат насочени към произвеждането на по-качествено съдържание на запис!

На живо остават само практитките в Понеделник, Сряда и Петък.

Сутрешните класове във Вторник и Четвъртък от 08:00 се преустановяват

Нашата библиотека със записи ще се бъде обновена, разширена и сегментирана по раздели, като към тях ще бъдат добавяни както тренировките от настоящата седмица така и записи от вече проведени занимания включително и такива с уреди (Ластици, Йога тухлички, Леки тежести)

Нов абонаментен план: Challenger (21 дни безплатен достъп до тренировките на живо)

Правим и следната промяна в абонаментните планове:

Еднодневният билет за 24 часа както и 7 дневният безплатен пробен период биват заместени от 21 дневен план “ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО”, за периода на който, напълно безплатно ще имате достъп до отбрана колекция от тренировки на запис, както и до онлайн студиото ни за тренировки на живо.

Останалите условия по плановете ни остават без промяна, като можете да се запознаете с тях на адрес: АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ

График на тренировките за седмицата

Понеделник 18:30 – Earth: Upper body strength (Горен дял)

В тази тренировка ще наблегнем на сила и силова издръжливост на горни крайници – ръце, ротационнен маншон (раменен дял), вратна мускулатура и горен дял на гръбната мускулатура. Целта ни е да активираме гърба, раменете и врата и да ги освободим от напрежението натрупано през работният ден пред компютъра.

Сряда 18:30 – Water: Full body mobility drills
Мобилизираме ставите и позволяваме на лимфата и кръвотока да се движат свободно в тялото ни, чрез комплексни и пространствени движения свързвани постепенно в верига от последователни и добре обмислени движения. По този начин позволяваме на имунната ни система да се активизира и даваме възможност на тялото и ума да функционират оптимално.

Петък 18:30 – Fire: 5-10-15-20 WOD
Проста, но не и лесна тренировка, в която изпълняваме само 4 комплексни движения повтарящи се в рамките на 20 мин. Обема на натоварването се натрупва и създава метаболитна адаптация, която ще ни помогне да задържим нивото си на метаболизъм високо за още поне 24 часа.

Xibrid Studios в новините

Миналата седмица имахме честта да влезе в репортаж на Bloombergtv.bg. Репортажа можете да изгледате на като кликнете върху снимката отгоре.

Очаквам Ви с нетърпение довечера от 18:30 за нашата поредна Xibrid тренировка!